Flyttstädning när du behöver det

Att arbeta på helgerna är överskattat. Det verkar som att en del människor tror sig ha superkrafter. Det vill säga inget behov att vila. Men sanningen är att du inte måste arbeta även på helger föra att vara en flitig person. Det är okej att vila. Särskilt om du har ett stort projekt som en flytt framför dig så förtjänar du att lägga över detta arbete på någon annan.

Gärna någon med professionell kunskap på området som kan garantera dig ett lyckat resultat. Om du flyttar runt i Stockholm så är utbudet bland flyttfirmor och flyttstädningsfirmor nästan oändligt. Vi hjälper dig dock under helgen, både lördag och söndag, till vårt ordinarie pris! Vi tar inte extra betalt för att arbeta under dagarna då det passar dig bäst att vila.

Rekommendationer är guld

Hur vet du vem i detta hav av olika firmor du skall anlita? Lösningen är enkel. Förutom att jämföra de olika företagen, vad de inkluderar och erbjuder för villkor, läs igenom deras omdömen noga. Andra kunder upplevelser betyder allt! Så lita på dina medmänniskor och vad de har varit med om.

städning av lägenheten

Nyckeln till framgång

Vi har med flera års erfarenhet tagit fram vår egen nyckel till framgång bland rekommendationerna. Det är inte raketforskning. En kund blir nämligen nöjd om dennes förväntningar levs upp till. Om förväntningarna överträffas, blir kunden dessutom positivt överraskad! På så sätt ser vi till att ha en transparent verksamhet. Vi erbjuder fasta priser som dessutom är några av de lägsta priserna på marknaden. Vi har inga dolda avgifter och kunden vet med våra tydliga instruktioner precis vad som ingår och inte. Därför behöver du aldrig få otäcka överraskningar, eller hamna i en situation där du själv måste avsluta ett arbete du trodde skulle bli gjort åt dig.

En tidsplan åt skogen

Sanningen är att en flytt alltid innebär ett stort projekt. Om resten av ditt liv inte verkar gå ihop med flytten så är det inte du som är oproduktiv, utan mest mänsklig. Ett enkelt sätt att hålla dig till en tidsplan för din flytt utan att stressa ihjäl dig på vägen är att anlita någon som hjälper dig. Vi hjälper dig mer än gärna med vår erfarna personal med din flyttstädning. Vi är flexibla i vårt arbete och anpassar oss gärna efter dina behov så att du kan koppla av. Här är några av fördelarna med att arbeta med oss:

  • Kort varsel? Vi kan fortfarande ställa upp!
  • Bra erbjudanden som håller hög kvalitet
  • Vårt arbete inkluderar en garanti på att du blir nöjd
  • Vi flyttstädar även under helgen. Lördag och söndag.
  • Kunder ger oss toppbetyg och omdömen

Välkommen till ditt nya hem

Dagen med det tunga flyttlastet raka vägen genom Stockholm är över och du är äntligen hemma på nytt. Du kan i lugn och ro börja packa upp och göra detta ditt hem. Medan du gör detta i din takt, arbetar vi fortfarande på vår flyttstädning. Så att du helt enkelt kan dyka upp och godkänna det fantastiska resultatet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *